Τι πρέπει να προσέξετε αγοράζοντας τα στοκ προϊόντα μες το Διαδίκτυο; Συμβουλές σχετικά με την αγορά στοκ εμπορευμάτων χονδρική μες το Ίντερνετ.


 

 Οι αγορές μέσω του Διαδικτύου είναι πιο φτηνές και ασφαλείς. Εδώ θα βρείτε συμβουλές για το πως να κάνετε τις online αγορές σας με ασφάλεια. Υπάρχουν μόνο μερικά πράγματά που πρέπει να προσέχετε.

Πρώτον πριν θα αγοράσετε κάτι μέσα από το διαδίκτυο πρέπει πάντα πριν την παραγγελία να ελέγξετε την εταιρεία από την οποία θέλετε να αγοράσετε.

Πρέπει να ξέρετε ότι για την ασφάλεια των αγορών σας, στην πλατφόρμα βρίσκονται αποκλειστικά εγκεκριμένοι χονδρέμποροι οι οποίοι παρέχουν προϊόντα από κατασχέσεις, εκκαθάριση εταιριών, πλεονασματική παραγωγή και επιστροφές καταστημάτων. Επιπλέον για να μάθετε περισσότερα για των έμπορο μπορείτε να διαβάζετε τα σχόλια άλλων χρηστών (αγοραστών των στοκ προϊόντων) και να μάθετε, π.χ.  αν ο έμπορος είναι αξιόπιστος, αν τα προϊόντα που παραλάβετε θα είναι στην ποσότητα, και ποιότητα που περιμένατε και στο τέλος αν η παραγγελία έφτασε γρήγορα.

2015-05-20_10h52_01

Όσο άφορα την ασφάλεια σχετικά με την ποιότητα των stock προϊόντων πολλά από αυτά είναι καινούρια, στην αρχική συσκευασία και με ετικέτες. Όταν όμως σκοπεύετε να αγοράσετε αγαθά από επιστροφές καταστημάτων ή τα προϊόντα μεταχειρισμένα, πρέπει πάντα να ρωτήσετε τον πωλητή για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει.

Μπορείτε να αγοράσετε επίσης στην αρχή πιο μικρή ποσότητα ή να ζητήσετε να σας στείλουμε τα δείγματα για να δείτε την ποιότητα των προϊόντων π.χ. των stock&outlet ενδυμάτων ή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών stock.

Βεβαία αγοράζοντας μες το Διαδίκτυο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κάνοντας τις πλήρωνες και γιαυτό σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε μόνο ασφαλούς τρόπους πληρωμής όπως π.χ. πληρωμή μέσω Pay Pal ή με την Skrill.

 


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.