Συμβουλές – προσοχή στα νούμερα των ενδυμάτων σε ευρωπαϊκές χώρες


 

Είστε ένας έμπορος, προσφέρετε τα εμπορεύματα σας σε διάφορες πλατφόρμες B2B, ταυτόχρονα εισαγάγετε συχνά τα στοκ ενδύματα, παπούτσια outlet, stock αξεσουάρ (αξεσουάρ προηγούμενων σαιζόν) από άλλες ευρωπαϊκές χώρες; εάν ναι σας συμβουλεύουμε να δώσετε μεγάλη προσοχή όχι μόνο στις τιμές, την ποιότητα των προϊόντων (προϊόντα από επιστροφές και β-διαλογής ) και στις μάρκες (αν είναι γνήσια) αγοράζοντας πρέπει να προσέξετε επίσης τα νούμερα των ενδυμάτων.

Τα σωστά μεγέθη των εμπορευμάτων π.χ. ενδυμάτων για γυναίκες, άνδρες, παιδιά και για το μωρό. Μεγάλης σημασίας είναι επίσης τα σωστά μεγέθη των υποδημάτων stock, επίσης αξεσουάρ, π.χ. ζώνες, κασκόλ, τσάντες, όλα τα προϊόντα βγαίνουν στο οne size ή σε διαφορετικά μεγέθη. Κάθε έμπορος των ενδυμάτων και υποδημάτων γνωρίζει ποια μεγέθη θα πωληθούν γρήγορα και σε αποθήκες συχνά είναι έτσι ώστε τα άλλα μεγέθη παραμένουν ως στοκ επειδή υπάρχει πολύ μικρή ζήτηση από τους καταναλωτές.

Σε όλες τις προσφορές στοκ που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες: ελάχιστη παραγγελία, τρόπους μεταφοράς, τιμή, ειδικά εάν αυτή εξαρτάται από την ποσότητα που αγοράσετε, ποιότητα και  μεγέθητων προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον χονδρέμπορο.