ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου στον λογαριασμό σας ;


Εάν ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου στον λογαριασμό σας παρακάτω σας παρουσιάσουμε έναν τρόπο για εύκολη ανάκτηση κωδικού προσβάσεις στην διεθνής πλατφόρμα B2B Merkandi.

Πατάτε ¨συνδεση¨ σας εμφανίζονται τα δυο πεδία: e-mail και κωδικός, εαν δε θυμάστε τον κωδικό σας, πατήσετε την ερώτηση: ¨ξεχασατε το κωδικό σας;¨ στην οποία θα εμφανισθεί το πεδίο όπου μπορείτε να καθορίσετε το e-mail σας. Όταν εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία, πατήστε: Δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης και θα πάρετε μέσω e-mail ένα καινούριο κωδικό που θα δημιουργείται αυτόματα από το σύστημα. Το νέο σας κωδικό μπορείτε βέβαια να το αλλάξετε. Για να το κάνετε πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το νέο κωδικό πρόσβασης. Μέτα στον ¨Πίνακα διαχείρισης¨ διαλέξτε „Τα στοιχεία μου” και θα σας εμφανιστούν πεδία που πρέπει να πληκτρολογήσετε τον δικό σας νέο κωδικό πρόσβασης,και στην συνέχεια να τον επαναλάβετε και να πατήσετε από κάτω ¨αποθηκευση αλλαγων¨.

2015-03-11_12h30_48    Για να αποκτήσετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στον παρακάτω σύνδεσμό: τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.