Stock προσφορά στην κατηγορία Ένδυση – μη επώνυμα ρούχα και παπούτσια.


 

Μερικές μέρες πριν μια εταιρεία χονδρικής από Γερμανία καταχώρισε μια καινούρια προσφορά  νέα και πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στην κατηγορία Ένδυση. Ο τίτλος αυτής της προσφοράς είναι: Stock αθλητικά 50 παλέτες.
Στην προσφορά θα βρείτε αθλητικά ενδύματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά – ένα μείγμα προϊόντων, φούτερ, t-shirt, μπλουζάκια πόλο, παντελόνι φόρμας και πολλά άλλα ρούχα. Η τιμή όπως συνήθως εξαρτάται από την ποσότητα των ενδυμάτων που θα αγοράσετε και κατά την αγορά του συνόλου η τιμή του ενός τεμαχίου θα είναι 1,95ΕUR. Τα μη επώνυμα ρούχα και παπούτσια έχουν μεγάλη ζήτηση ειδικά από τους πωλητές των λαϊκών οι οποίοι θέλουν πρώτα από όλα να αγοράσουν πολύ φθηνά προϊόντα.

damen-bekleidung-mix-neu-restposten-shirts-hosen-tops-longshirts-1425384920damen-bekleidung-mix-neu-restposten-shirts-hosen-tops-longshirts-1425384944

Μια άλλη ενδιαφέρουσα προσφορά με ενδύματα προέρχεται επίσης από έναν χονδρέμπορο από Γερμανία. Σύμφωνα με την περιγραφή τα προϊόντα είναι μόνο επώνυμων κατασκευαστών από τέτοιες γνωστές μάρκες, όπως Tommy Hilfiger, Lascana, Freesoul, Heine, NAME IT, Ativo, Scott & Fox, Levis, Rinascimento και πολλά άλλα. Όσον αφορά την κατάσταση των προϊόντων, όλα είναι καινούρια και πρωτότυπα προϊόντα του κατασκευαστή. Η τιμή του ενός κομματιού είναι 29,95 EUR, Ελάχιστη παραγγελία: 300τεμάχια και διαθέσιμη προς πώληση ποσότητα αντιστοιχεί 1500τεμ. Ο προμηθευτής προσφέρει μεταξύ άλλων: μπουφάν, φορέματα καλοκαιρινά και βραδινα, μπλούζες,  γυναικεία και ανδρικά Τζιν, κλπ.