Χονδρικό εμπόριο απορρυπαντικών από την Ευρώπη


Χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης, είδη καθαρισμού, χονδρικό εμπόριο απορρυπαντικών από την Ευρώπη.
Φθηνό στοκ από πλεονασματική παραγωγή προέρχεται συνήθως από μερικές κατηγορίες προϊόντων. Οι προσφορές της χονδρικής από τις άκρες των γραμμών, από υπερπαραγωγής προσφέρουν οι χονδρέμποροι, προμηθευτές, παραγωγοί των χημικών ουσιών οικιακής χρήσης. Και έτσι στην πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε συχνά προσφορές με π.χ. απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων δημοφιλείς μάρκες (Persil, το Vanish, Visir ή Ariel) ή μικτές παλέτες με οδοντόκρεμες, υγρά πιάτων, σαπούνια.

ariel-persil-sonderposten-1422891323     Από το πλεόνασμα της παραγωγής θα βρείτε καλλυντικά (χονδρική πώληση καλλυντικών). Εδώ θα βρείτε πολλές ειδικές προσφορές από επώνυμες εταιρείες καλλυντικών, όπως της Max Factor, Loreal, Maybelline, Revlon, κλπ. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, είναι, μεταξύ άλλων, από την πτώχευση, την ακύρωση των παραγγελιών.
Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν ειδικές προσφορές με άρωμα από πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα των αρωμάτων (Lacoste, Dior, Chanel, Armani, Versace, Hugo Boss, D & G.). Προϊόντα αυτά είναι από δικαστικό επιμελητή, τέλους της γραμμής και του πλεονάσματος. Εδώ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα Merkandi και να δείτε τις τελευταίες προσφορές π.χ. σε επώνυμα αρώματα.