Στοκ προϊόντα ταξινομημένα σε 21. κατηγορίες.


Στην B2B Merkandi θα βρείτε ευρό φάσμα των stock & outlet προϊόντων άλλα πρέπει αν ξέρετε ότι οι προσφορές αυτές είναι μόνο 1% των προσφορών που έχουν οι χονδρέμποροι στις αποθήκες τους, είναι δείγμα για να ξέρουν οι αγοραστές τι προϊόντα προσφέρει ο τάδε έμπορος και τι στοκ μπορεί να έχει και στο μέλλον. Όλες οι προσφορές είναι χωρισμένες σε 21. κατηγορίες, στις οποίες θα βρείτε σχεδόν τα πάντα – από τα καλλυντικά, χημικά προϊόντα, μικρές οικιακές συσκευές έως τα βιομηχανικά μηχανήματα ή αυτοκίνητα.

2015-06-01_15h16_10

Επίσης εάν θέλετε να πουλήσετε στοκ εμπορεύματα από υπερπαραγωγή, από πλεόνασμα αποθεμάτων, αγοραπωλησίες, δημοπρασίες, εκκαθάριση του καταστήματός ή από επιστροφές η πλατφόρμας μας θα σας βοηθήσει να βρείτε αγοραστές γρήγορα και αποτελεσματικά. Απλώς κάντε έγγραφη ( 119 ευρώ μια φορά το χρόνο), στείλτε μας τα έγγραφα της εταιρείας σας και για ένα χρόνο θα μπορείτε να προσθέστε απεριόριστο αριθμό προσφορών.

Για να δείτε τις πρόσφατες προσφορές, απλά κάντε κλικ στο μπλέ πεδίο “ΠΡΟΙΟΝΤΑ”. θα σας εμφανιστούν στην σειρά ταξινομημένες σε κατηγορίες πρoσφορές. Στις πρωτες σελιδες θα δειτε τις πιο καινούριες προσφορές καταχωρημένες από διαφόρους χονδρεμπόρους.

Τι κερδίζετε;

  • στοιχεια εποικινονιας των χονδρεμποων που προσφερουν τα στοκ εμπορευματα.
  • την δημοσίευση των στοκ προσφορών σας στην ιστοσελίδα μας στην οποία οι περισσότεροι επισκέπτες, ψάχνουν για μεγάλες παρτίδες των στοκ εμπορευμάτων.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας σε μία από τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Ελληνικά.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.