Προσφορές με τα καλοκαιρινά προϊόντα στην ιστοσελίδα Merkandi.


Τις προσφορές με τα στοκ εμπορεύματα καταχωρούν στην πλατφόρμα μας μόνο και αποκλειστικά εγκεκριμένοι χονδρέμποροι (κάτοχοι αποθηκών και καταστημάτων χονδρικής, προμηθευτές) οι οποίοι παρέχουν φθηνά προϊόντα από κατασχέσεις, εκκαθάριση εταιριών, καταστημάτων, από υπερπαραγωγή, πλεονασματικά αποθέματα π.χ. από ακυρούμενες παραγγελίες και επιστροφές καταστημάτων.

amp-limit-0-1431588822-1431588822 (1)

Σήμερα θα ήθελα να σας προτείνω να δείτε και άλλες προσφορές στοκ με τα καλοκαιρινά είδη. Βλέποντας τις ελκυστικές τιμές χονδρικής ίσως να αποφασίσετε να εισάγετε κάποια από αυτά και να τα πουλήσετε στα δικά σας καταστήματα λιανικής, on line καταστήματα ή στις λαϊκές αγορές.

Για παράδειγμα πολύ φθηνά ρούχα θα βρείτε στην παρακάτω προσφορά – Προς πώληση ένδυση για παιδιά πλεόνασμα αποθήκη – στην οποία ο χονδρέμπορος από την Γερμανία προσφέρει απόθεμα 180.000 τεμάχιά παιδικών ενδυμάτων. Μια πλούσια ποικιλία με παιδικά ρούχα σε διάφορα μεγέθη, στην οποία υπάρχουν μεταξύ άλλων: σακάκια, παντελόνια, ρούχα τζιν, φορέματα, πουκάμισα, μπλούζες κλπ. Η τιμή εξαρτάται από τη ποσότητά που θα αγοράσετε και ξεκινάει από τα 2,50 ευρώ κατά την αγορά των 10.000 τεμαχίων. Άλλα και αγοράζοντας την ελάχιστη ποσότητα που ορίζει ο έμπορος – δηλαδή τα 100 τεμ.για το ένα κομμάτι θα πληρώσετε μόνο 2,90.

 


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.