Που θα βρείτε φθηνές μικρές συσκευές για το κατάστημά σας ;


Σήμερα θα ήθελα να σας περιγράψω καινούριες προσφορές stock από τους χονδρέμπορους – χρήστες της πλατφόρμας Merkandi. Αυτή την φορά πολύ ενδιαφέρουσες είναι προσφορές στην κατηγορία Συσκευές και Ηλεκτρονικά που θα βρείτε προσφορές στοκ σε μικρές οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές όπως καφετιέρες, τοστιέρες, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρικές σκούπες, καθώς επίσης και διάφορα ηλεκτρονικά – Photo, Video, Home Hi-Fi.
Στην κατηγορία ”Συσκευές / Ηλεκτρονικά” θα βρείτε συσκευές Α ποιότητας ( προϊόντα  καινούρια στην αρχική τους συσκευασία και με την εγγύηση) Αυτά τα προϊόντα είναι συνήθως προϊόντα  από πλεόνασμα αποθεμάτων, εκκαθάριση αποθηκών και καταστημάτων, πτώχευση, κατασχέσεις και προϊόντα Β διαλογής – προϊόντα που προέρχονται από τις επιστροφές των πελατών (νέο και ανακαινισμένο εξοπλισμό  – refurbished). Μπορεί να είναι προϊόντα καινούρια άλλα και μεταχειρισμένα με εγγύηση και χωρίς (η διάρκεια της εγγύησης εξαρτάται από το προϊόν).
various-new-household-appliances-1439203223
Περισσότερες προσφορές στοκ σε αυτή την κατηγορία προέρχονται από έμπορους από την Αγγλία και Γερμανία. Στις πρόσφατες προσφορές που βλέπετε στην πλατφόρμα Merkandi υπάρχουν π.χ. καινούρια ατμοσίδερα (Τιμή: 6,90 EUR, ελάχιστη παραγγελία: 150, ποσότητα: 1000), καινούριες βραστερές νερού (Τιμή: 4,40 EUR, ελάχιστη παραγγελία: 1000, ποσότητα: 3000 τεμ.) και προσφορά με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές Β διαλογής από επιστροφές των καταναλωτών ( Τιμή: από 395 EUR / 1 παλέτα, ελάχιστη παραγγελία: 1 παλέτα, ποσότητα: μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Για περισσότερες προσφορές και φωτογραφίες σας προτιμούμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα Merkandi.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.