Μοναδικές ευκαιρίες σε προϊόντα stock&outlet


Προσφορές stock&outlet με ενδύματα και υποδήματα γνωστών αθλητικών μαρκών.

Τελευταία στην πλατφόρμα μας καταχωρήθηκαν προσφορές με ρούχα και αθλητικά παπούτσια μαρκών όπως Adidas, Puma, Reebok, Nike, κλπ.

adidas-schuhpaket-verschiedene-modelle-5000-paar-1419755425      Tα εμπορεύματα αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση γιατί οι πελάτες ξέρουν ότι είναι πάντα στην μόδα και φτιαγμένα από υλικά της καλύτερης ποιότητας, π.χ.  βαμβακερά υφάσματα στα ενδύματα και γνήσια δέρματα στα υποδήματα.

Πως είναι δυνατόν γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ  επώνυμων μαρκών να είναι προς πώληση σε τόσο καλή τιμή; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Πρώτον τα εμπορεύματα πωλούνται σε χονδρική, και δευτέρον τα προϊόντα αυτά είναι από εκκαθάριση καταστημάτων, πλεονασματική παραγωγή, πλεόνασμα στις αποθήκες (προϊόντα που μείνανε στις  αποθήκες από προηγούμενη σεζόν). Όλα τα εμπορεύματα είναι προς πώληση σε πολύ χαμηλές τιμές που φθάνουν ως -70%.

Για παράδειγμα σας προτείνουμε να δείτε προσφορά με τίτλο Adidas παπούτσια – διάφορα μοντέλα. Στην οποία ο χονδρέμπορος από την Γερμανία προσφέρει 5000 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων μάρκας Adidas σε τιμή: 18,50 EUR το ζευγάρι.