Ελκυστικές προσφορές στοκ με εμπορεύματα επώνυμων παγκόσμιων μάρκων


Ελκυστικές προσφορές με ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ επώνυμων παγκόσμιων μάρκων στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στην πλατφόρμα Merkandi. Εδώ θα βρείτε πολλές προσφορές με γυναίκεια, ανδρικά και παιδικά ενδύματα μάρκων όπως Armani, Tommy Hilfiger, Replay, Lacoste, United Colors of Benetton, κλπ.

Στην πλατφόρμα Merkandi θα βρείτε διάφορα προϊόντα επώνυμον μάρκων που εύκολα θα βρουν τους αγοραστές παρόλο που προέρχονται από Stock & Outlet καταστήματα, από εκκαθάρισής εταιρειών, πλεονασματική παραγωγή και κατασχέσεις. Προϊόντα γνωστών brands πάντα  είναι στην μόδα και επειδή έχουν καλύτερη ποιότητα θα τα πουλήσετε πιο γρήγορα. Γιαυτό το ενδιαφέρον των χονδρεμπόρων, προμηθευτών και κατόχων καταστημάτων είναι πιο μεγάλο.

destockage-toutes-marques-1439280565destockage-toutes-marques-1439280663

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε μία προσφορά με τιτλο: ”Στην προσφορά ρούχα όλων των εμπορικών σημάτων”  καταχωρημένη από έναν χονδρέμπορο από την Γαλια με ευρύ φάσμα ενδυμάτων και καλλυντικών διάσημων παγκόσμιων μάρκων.
Στην προσφορά θα βρείτε ρούχα, αξεσουάρ μόδας, εσώρουχα, παπούτσια και καλλυντικά των εμπορικών σημάτων οπως
Diesel, Rinascimento, Mango, Tommy Hilfiger, Maybelinne, L’Oreal, Desigual, Pepe Jeans, Adidas. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ευρώπη, ο κατάλογος με τις τιμές και φωτογραφίες είναι διαθέσιμος κατόπιν αιτήματος. Η τιμή είναι 5 EUR. Η ελάχιστη παραγγελία που πρέπει να κάνετε αντιστοιχεί σε 50 τεμ. Διαθέσιμα προς πώληση είναι 10000 τεμ.

 


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.