VIP και Standard λογαριασμό, πιο να διαλέξω ;


Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις των επισκεπτών της πλατφόρμας μας είναι, τι διαφορά έχουν οι δύο τύποι λογαριασμών που προσφέρουμε για τους πελάτες. Η απάντηση είναι η εξής:
Διαλέγοντας το πιο ακριβό λογαριασμό – δηλαδή το VIP έχετε πρόσβαση στα σχόλια, στις κριτικές που έχουν γράψει οι πελάτες για τους χονδρέμπορους και προμηθευτές στοκ εμπορεύματων. Οι κριτικές μπορεί να είναι θετικές, π.χ. ,,είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με τον έμπορο, τα εμπορεύματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα περίμενα και η παράδοση έφτασε πολύ γρήγορα’’.
Ένα παράδειγμα μιας αρνητικής κριτικής είναι όταν ο αγοραστής γράφει ότι για κάποιους λόγους δεν είναι ευχαριστημένος από την αγορά που έκανε, π.χ. ότι η ποιότητα των εμπορευμάτων δεν είναι ίδια με αυτήν που περίμενε, ότι φτάσανε πιο λίγα, σπασμένα, προϊόντα ή ότι έμπορος είναι δύσκολος στην συνεργασία, δεν απαντάει στα τηλέφωνα, αργεί κλπ.

Έχοντας πρόσβαση σε τέτοιους είδους πληροφορίες θα ξέρετε ότι στην αγορά από αυτό το κατάστημα χονδρικής πρέπει να προσέχετε. Η δεύτερη διαφορά είναι ότι κάτοχοι του λογαριασμού VIP μπορούν να καταχωρούν τις δικές τους προσφορές με εμπορεύματα στοκ. Για να το κάνουν πρέπει να μας αποστείλουν τα έγγραφα της εταιρείας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι η τάδε εταιρεία είναι εν ενεργεία και έχει δικαίωμα πώλησης και έκδοσής του τιμολογίου.