O λογαριασμός στην πλατφόρμα B2B Merkandi.


Αν είστε μέλος της πλατφόρμας B2B Merkandi, τότε ξέρετε ότι ο λογαριασμός σας λήγει σε 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Μέχρι πότε λογαριασμός σας είναι ενεργός; Την πληροφορία αυτή την βλέπετε στο λογαριασμό σας. Η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας βρίσκετε αριστερά κάτω από το επώνυμό σας.
Αν δεν ανανεώσετε τον λογαριασμό πριν από την ημερομηνία λήξης του, ο λογαριασμός διαγράφεται αυτόματα. Η πληροφορία αυτή είναι σημαντική για εκείνους που θέλουν να τερματίσουν την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα B2B Merkandi. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να λήξει η συνδρομή σας δεν χρειάζεται να αποστείλετε κάποια αίτηση – η συμμετοχή λήγει και απλά δεν έχετε πια πρόσβαση στην πλατφόρμα. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να μείνουν στην B2B πλατφόρμα Merkandi, θα πάρουν από εμάς 3 ενημερωτικά μέσω e-mail (60 ημέρες, 30 ημέρες και 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού), στα οποία υπενθυμίζουμε την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού και τους τρόπους πληρωμής. Για τους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν την πρόθεση να ανανεώσουν το λογαριασμό στην Merkandi, έχουμε πίστωση με τη μορφή της επιπλέον μήνες δωρεάν συνδρομής.
Εάν όμως δεν έχετε ανανεώσει το λογαριασμό σας στην πλατφόρμα B2B Merkandi πριν λήξει, τότε μπορείτε να εγγραφείτε ξανά δημιουργώντας ένα νέο λογαριασμό.

2015-07-30_14h12_52

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα μας, να ανοίξετε το νέο σας λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία των χονδρεμπόρων που προσφέρουν τα εμπορεύματα από το τέλος της συλλογής, πλεονασματική παραγωγή, προϊόντα από την πτώχευση και εκκαθάριση των εταιρειών και διαφόρων επιχειρήσεων.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.