Τι σημαίνει »μαύρη λίστα χονδρικής»


Στην περιγραφή των λογαριασμών Standard και VIP, ή μετά από την εγγραφή όταν επιλέξετε ‘‘χονδρική πώληση» στην αρχική σελίδα πλατφόρμας Merkandi θα συναντήσετε την περιγραφή »μαύρη λίστα χονδρικής».
Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σας εξηγήσω τι σημαίνει ”μαύρη λιστα”και σε ποιον είναι διαθέσιμη.
Η μαύρη λίστα των χονδρέμπορων είναι διαθέσιμη για τους κατόχους του λογαριασμού VIP. Στην μαύρη λίστα βρίσκονται εταιρείες οι οποίες έχουν εξαπατήσει ή προσπαθήσανε να εξαπατήσουν τους πελάτες τους. Επιπλέον στην πλατφόρμα μας οι αγοραστές μπορούν να γράψουν σχόλια στα οποία περιγράφουν με λίγα λόγια πως ήτανε η συνεργασία με κάποιο χονδρέμπορο, αν μείνανε ευχαριστημένοι ή αντίθετα κάτι πήγε στραβά. Εάν μια εταιρεία που πουλάει τα προϊόντα στοκ θα έχει 3 αρνητικά σχόλια από τους πελάτες της, πρέπει να την προσθέτουμε στην μαύρη λίστα με εταιρείες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή εάν κάποιος θέλει να αγοράζει από αυτήν κάποια προϊόντα στοκ, outlet, εμπορεύματα από πλεονασματική παράγωγη, από επιστροφές, ακυρούμενες παραγγελίες ή αποθέματα.

Merkandi Google+ GR
Η μαύρη λίστα και τα σχόλια είναι διαθέσιμα για την προστασία των πελατών μας.

Η πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi υπάρχει στις διεθνείς αγορές πάνω από επτά χρόνια. Έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε καρποφόρες επιχειρηματικές επαφές με άλλες εταιρείες μειώνοντας ταυτόχρονα όσο πιο πολύ γίνετε το ρίσκο.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.