Στοκ εμπορευμάτα – πως και που να τα πουλήσετε


 

Δεν είναι εύκολο να βρείτε γρήγορα τους πελάτες, ειδικά όταν είναι να πουλήσετε πάρα πολύ μεγάλες ποσότητες των στοκ εμπορευμάτων

Ως πλατφόρμα Β2Β θέλουμε να βοηθήσουμε να βρείτε τους καλύτερους συνεργάτες για να κάνετε το πιο κερδοφόρο εμπόριο με προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Θέλουμε να κάνετε ενδιαφέρουσες διεθνείς επιχειρηματικές επαφές. Θέλουμε να γνωρίσετε τους χονδρεμπόρους που προσφέρουν τα φθηνά εμπορεύματα από άλλες χώρες. Ως χρήστης της πλατφόρμας θα έχετε πρόσβαση στα στοιχεία επαφής των χονδρεμπόρων που προσφέρουν στοκ, έτσι θα έχετε την πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Τώρα θα μπορείτε πιο εύκολα να αγοράσετε ή να πουλήσετε τα εμπορεύματα από κατασχέσεις, πλεονασματική παράγωγη, εκκαθάριση εταιρειών, προϊόντα β διαλογής και stock.

Logo GR

Επιπλέον σας προσφέρουμε την μακροχρόνια εμπειρία που αποκτήσαμε στο διεθνές εμπόριο. Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις που θα μας κάνετε. Ως εταιρεία που υπάρχει πάνω από πέντε χρόνια στο διαδίκτυο μάθαμε επίσης πολλά για την διαφήμιση στο διαδίκτυο, ξέρουμε που και πως πρέπει να διαφημίσουμε το προϊόν σας για να βρείτε γρήγορα τους πελάτες.