Πώς μπορώ να παραγγείλω με ασφάλεια τα προϊόντα στοκ;


Τι θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας αγοράζοντας τα stock και outlet εμπορεύματα; Πρώτα από όλα θα πρέπει να ξέρετε για τις ασφαλείς μεθόδους πληρωμής. Αν δεν ξέρετε τον έμπορο, καλύτερα να αποφεύγετε τις μεθόδους πληρωμής πχ. μέσω Western Union. Δεύτερον, θα πρέπει να είστε βέβαιος για την ταυτότητα του νέου πωλητή με τον οποίον θέλετε να συνεργαστείτε. Καλό θα ήτανε να βρείτε όσο πιο πολλές πληροφορίες για τον χονδρέμπορο, για να εξασφαλίσετε, ότι τα εμπορεύματα θα φθάσουν σε εσάς. θα πρέπει πχ. να μάθετε όλα τα στοιχεία του χονδρεμπόρου (την διεύθυνση εταιρείας, το τηλέφωνό της, την ηλεκτρονική της διεύθυνση – email), να ζητήσετε την επιβεβαίωση της εγγραφής στο μητρώο επιχειρήσεων (ΑΦΜ/ΦΠΑ) και να επαληθεύσετε την εγκυρότητα του. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα για ευνοικές προσφορές, συγκρίνοντας τις τιμές με την αντικειμενική αξία του προϊόντος και την τιμή χονδρικής.
2015-08-25_11h41_01
Σας συμβουλεύουμε να προσέξετε αυτές τις οδηγίες, διότι, δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι πωλητές οι οποίοι πουλάνε εμπορεύματα σε ενδιαφέρουσες προσφορές, αξιόπιστοι. Οι πελάτες (χονδρέμποροι, ιδιοκτήτες online καταστημάτων) θα πρέπει να γνωρίζει ότι η πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi, στην οποία δημοσιεύονται ειδικές προσφορές στοκ, κάνει τις παραπάνω κινήσεις για να αυξηθεί την ασφάλεια συνεργασίας μεταξύ των έμπορων, αλλά δεν ευθύνεται για τυχόν παρεξηγήσεις και προβλήματα παράδοσης.
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ μας σε μία από τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά και Ελληνικά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.