Πλατφόρμα Merkandi τόσο για ιδιώτες όσο και για τους επιχειρηματίες


Εγγραφή στο Merkandi πλατφόρμα είναι διαθέσιμη τόσο για ιδιώτες όσο και για τους επιχειρηματίες και δεν εξαρτάται από το είδος του λογαριασμού που θα επιλέξουν.

Η ανάγκη για την αποστολή των εγγράφων της εταιρείας υπαρχει όταν ένας εγγεγραμμένος χρήστης ενδιαφέρεται για παρουσίαση των προϊόντων στοκ, outlet στην ιστοσελίδα μας. Ως εκ τούτου, οι χρήστες, που ενδιαφέρονται μόνο για την αγορά των εμπορευμάτων από κατασχέσεις, εκκαθάριση εταιρειών, επιστροφές καταστημάτων, δεν χρειάζεται να στείλουν οποιαδήποτε επιβεβαίωση των επιχειρήσεων.

2015-08-26_10h19_36

Σημαντικό είναι, ότι στην πλατφόρμα Merkandi βρίσκονται μόνο οι εταιρείες χονδρικής πώλησης. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι χρήστες από αυτούς προσφέρουν τα εμπορεύματα στοκ που διαθέτουν μόνο στις εταιρίες. Πληροφορίες σχετικά με το αν ο χονδρέμπορος συνεργάζεται επίσης και με ιδιώτες ή μόνο με εταιρείες, θα βρείτε πάντα στην περιγραφή της προσφοράς.
Πρέπει επίσης να έχετε υπόψη σας ότι εάν δεν έχετε μια επιχείρηση και ΑΦΜ της ΕΕ, στην τιμή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να προσθέσετε το ποσό του φόρου που ισχύει στη χώρα του πωλητή.
Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα FAQ αγοραστή και πωλητή στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας Merkandi.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.