Οι χονδρέμποροι με τα εμπορεύματα που διατίθενται ανά αίτηση – τι χαρακτηριστικό έχει αυτή η λίστα ;


H Βάση δεδομένων των χονδρεμπόρων στην πλατφόρμα Merkandi περιέχει διευθύνσεις των εταιρειών χονδρικής που προσφέρουν εμπορεύματα από πλεονασματικά αποθέματα, προϊόντα από τέλος της συλλογής, εποχιακά είδη, προϊόντα στοκ και outlet. Κάθε χρήστης μπορεί επομένως να βρει το προϊόν, το οποίο έψαχνε και μάλιστα σε πολύ ελκυστική τιμή.

 

2015-09-01_10h28_02

Για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε προμηθευτές και χονδρέμπορους δημιουργήσαμε επίσης μια λίστα με χονδρέμπορους που έχουν διάφορες προσφορές που είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν αιτήματος. Οι εταιρείες αυτές δεν καταχωρούν συστηματικά τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα μας, απλώς έχουν κάνει εγγραφή σε εμάς για να υπάρχει διεύθυνση στην βάση δεδομένων της πλατφόρμας Merkandi και έχουν καταχωρήσει μια ή δυο προσφορές. Σε αυτή την περίπτωση για να μάθετε για καινούριες πρόσφορες στοκ της εταιρείας πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτήν, π.χ. να στείλετε ένα e-mail και να ζητήσετε να σας στείλουν μια λίστα με τα διαθέσιμα αυτή την στιγμή για αγορά προϊόντα.
Η πρόσβαση σε αυτόν τον κατάλογο με χονδρέμπορους με τα εμπορεύματα stock που διατίθενται ανά αίτηση έχουν εγγεγραμμένοι χρηστές VIP έκδοσης.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.