Οι πιο συχνές ερωτήσεις των επισκεπτών και χρηστών της πλατφόρμας μας.


Παρόλο που στην ελληνική αγορά είμαστε μόνο μερικούς μήνες την πλατφόρμα μας επισκέπτονται καθημερινά πολλοί Έλληνες και πολλοί αποφάσισαν να γίνουν μέλος της. Η πλατφόρμα μας ειδικά για τους χονδρέμπορους που ασχολούνται με stock γυναίκεια, ανδρικά outlet και stock παιδικά ενδύματα παγκόσμιων εμπορικών σημάτων και με αθλητικά υποδήματα και αξεσουάρ γνωστών μάρκων άλλα και για κατόχους on-line shops, πωλητές λιανικής, χονδρεμπόρους, προμηθευτές που ασχολούνται με μεταχειρισμένους υπολογιστές ή με μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ρωτούν καταρχάς πως μπορούν να παραγγείλουν τα εμπορεύματα. Η απάντηση είναι η εξής: εμείς δεν πουλάμε τα εμπορεύματα. Ως διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών σας προσφέρουμε πρόσβαση στα στοιχεία εταιρειών που πουλάνε τα στοκ εμπορεύματα από όλη την Ευρώπη. Για να αποκτήσετε πρόσβαση για ένα χρόνο στα στοιχεία επαφής όλων των χονδρεμπόρων που παρουσιάζουν τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα μας πρέπει να εγγραφείτε σε: http://merkandi.gr/register/ Η δεύτερη ερώτηση είναι αν η πλατφόρμα μας και το εμπόριο με τους χονδρέμπορους από άλλες χώρες είναι ασφαλές. Η εταιρεία μας υπάρχει πάνω από πέντε χρόνια και σιγά σιγά αποκτά καινούριες αγορές (πριν ένα μήνα μπήκαμε στην ιταλική αγορά). Για την ασφάλεια σας ελέγχουμε τα στοιχεία και έγγραφα των εταιρειών που θέλουν να προσφέρουν τα εμπορεύματα στοκ στην πλατφόρμα μας, δεύτερον υπάρχει σύστημα σχολίων στο οποίο μπορείτε να διαβάζετε τα σχόλια άλλων χρηστών της πλατφόρμας μας, αν μείνανε ευχαριστημένοι από την συνεργασία με των πωλητή. Εάν έχετε αμφιβολίες μπορείτε να αρχίζετε αγοράζοντας την ελάχιστη ποσότητα των εμπορευμάτων, π.χ. 10 τεμάχια και στην πορεία όταν θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον έμπορο να κάνετε μια πιο μεγάλη παραγγελία. Όσο άφορά την ασφάλεια συναλλαγών σας προτείνουμε να διαβάσετε περισσότερα για τους πιο ασφαλείς τρόπους πληρωμής.
Μια άλλη συχνή ερώτηση που μας κάνετε είναι σχετικά με την μεταφορά των εμπορευμάτων, π.χ. πόσο θα κοστίσει η μεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο. Τις δαπάνες μεταφοράς δεν τις ξέρουμε, θα πρέπει να ρωτήσετε μια μεταφορική εταιρεία. Οι δαπάνες μεταφοράς εξαρτώνται πάντα από το βάρος των εμπορευμάτων, τον όγκο του πακέτου, τις αποστάσεις.
Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: attendance@merkandi.gr Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις ώρες 9:00 – 17:00.