Μεγάλες ευκαιρίες – διάφορα εμπορεύματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς


H πλατφόρμα B2B Merkandi σας προσφέρει την πρόσβαση στην βάση δεδομένων χονδρέμπορους, οι οποίοι δρουν στην αγορά των Stock&Outlet εμπορευμάτων, προϊόντων από κατασχέσεις, εκκαθάριση εταιριών, πλεονασματική παραγωγή και επιστροφές καταστημάτων.

203-phones-customer-returns-1437314930 lenovo-thinkpad-x220-i5-2520m-4096320-w13-amp-amp-quot-w7-pro-webcam-1437147752
Τι είναι η βάση δεδομένων των χονδρεμπόρων; Είναι βάση δεδομένων με στοιχεία των χονδρεμπόρων από διαφορετικές χώρες που προσφέρουν τα στοκ εμπορεύματα, προϊόντα stock&outlet, διάφορα αποθέματα, προϊόντα β-διαλογής, προϊόντα μεταχειρισμένα –  από όλη την Ευρώπη και σε πολύ ελκυστικές τιμές.
Είστε έμπορος χονδρικής; Ψάχνετε να αγοράσετε προϊόντα από στοκ, επιστροφές πελατών, ή από πλεόνασμα παραγωγής;
Ψάχνετε στο Διαδίκτυο για μαγαζιά stock ή μεγάλες εκπτώσεις; Έχετε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης με ενδύματα, υποδήματα, εσώρουχα, αξεσουάρ ή με οικιακά είδη και θέλετε να αγοράσετε μεγάλες ποσότητες των εμπορευμάτων όσο πιο φθηνά γίνετε;
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα B2B Merkandi που θα δείτε κάθε μέρα καινούριες προσφορές και ευκαιρίες. Επίσης εάν έχετε στοκ εμπορεύματα, τα οποία θέλετε να πουλήσετε γρήγορα και ψάχνετε για καινούργιους πελάτες. Η πλατφόρμα Merkandi σας προσφέρει επίσης την ικανότητα καταχώρησης των δικών σας προϊόντων stock και outlet.. Απλά τοποθετήστε την προσφορά σας στην πλατφόρμα Merkandi και σύντομα θα επικοινωνήσουν μαζί σας πελάτες που θα ενδιαφέρονται για την αγορά.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.