Εμπορεύματα stock και outlet


Ανάμεσα στις προσφορές μας μπορείτε να βρείτε διάφορα εμπορεύματα stock και outlet που ανήκουν στην μία από τις τρεις κατηγορίες:

Merkandi Google+ GR

Α  Ware- Νέο εμπόρευμα στην αρχική συσκευασία, π.χ. προϊόντα που προέρχονται από τέλος σειράς, το πλεόνασμα των αποθεμάτων και είναι σε κουτιά ή σε πλαστικές σακούλες. Τα προϊόντα αυτά είναι κατάλληλα για άμεση μεταπώληση.

Β Ware- προϊόντα δεύτερης κατηγορίας, προϊόντα β-διαλογής, τα οποία μπορεί να έχουν ελάχιστα σημάδια χρήσης, π.χ. αυτά είναι εμπορεύματα με κάποια ελαττώματα, προϊόντα από την έκθεση του καταστήματος, από επιστροφές των πελατών, κλπ.

“C-Ware” – εμπορεύματα που έχουν μια βλάβη, π.χ. έχουν μικρές ηλεκτρικές βλάβες, οι οποίες είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε.  Προϊόντα σε αυτή την κατηγορία, πληρώνετε μόνο το ποσοστό της αξίας αγοράς των εμπορευμάτων αλλα τα εμπορεύματα δεν έχουν εγγύηση.

“Retour-Ware” είναι ένα μείγμα του προϊόντος από το “A ware” (Α-ware είναι σχετικά σπάνιο) “B-ware” “C-ware” Προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία είναι προϊόντα καινούργια ή μεταχειρισμένα, μπορεί να έχουν κάποιες βλάβες και ζημιές. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι ελεγμένα και δεν καλύπτονται από καμία εγγύηση.

Προϊόντα από την κατηγορία “Retour-Ware” πουλιούνται στις παλέτες και είναι συνήθως διάφορα προϊόντα από την κατηγορία των ηλεκτρικών συσκευών και προϊόντων οικιακής χρήσης. Σε αυτά ανήκουν εμπορεύματα, όπως μεγάλες συσκευές, για παράδειγμα, πλυντήρια ψυγεία άλλα και μικρές συσκευές, ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες, καθώς και τα ηλεκτρονικά και συσκευές πολυμέσων τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες.