Δωρεάν Newsletter της πλατφόρμας Merkandi.


Σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο Δωρεάν Ενημερωτικό Δελτίο της πλατφόρμας Merkandi. Μόλις κάνετε την έγγραφή στο NEWSLETTER Merkandi, κάθε μέρα θα λαμβάνετε δωρεάν στο email σας ενημέρωση με προσφορές που έχουν καταχωρηθεί τελευταία στην ιστοσελίδα Merkandi. Οι προσφοράς θα είναι μόνο με τα προϊόντα από εκκαθάριση εταιριών, κατασχέσεις, υπερπαραγωγή, άλλα και από ακυρωμένων παραγγελιών και επιστροφών  των πελατών (π.χ. προϊόντα β διαλογής). Έτσι θα ξέρετε ποια καινούρια  προϊόντα εμφανίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες.
2015-05-13_13h21_16
Επίσης σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας Merkandi, που πλέον έχουν την πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των χονδρεμπόρων προτείνουμε να εγγραφούν στα NEWSLETTER στις ιστοσελίδες των on line καταστημάτων χονδρικής που προσφέρουν τα στοκ εμπορεύματα που σας ενδιαφέρουν. Με αυτόν το τρόπο θα σας έρχεται τακτικά ένα email – NEWSLETTER με καινούρια εμπορεύματα που τάδε έμπορος έχει προς πώληση και θα είστε από τους πρώτους που θα μαθαίνουν τις καινούργιες stock&outlet προσφορές.
Για να εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο της πλατφόρμας μας αρκεί να συμπληρώσετε το
όνομα σας και το δικό σας e-mail. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαγράψετε τα στοιχεία της εταιρείας σας από την πλατφόρμα Merkandi. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.