Διεθνής διαφήμιση της εταιρίας σας και των προϊόντων που προσφέρετε.


Η διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi κάνει μία πολύ αποδοτική διαφήμιση στο Ίντερνετ.
Merkandi σας προσφέρει την παρουσίαση της δική σας επιχείρησης στον κατάλογο των χονδρεμπόρων με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και πλήρη κατάλογο των στοκ εμπορευμάτων που έχετε καταχώριση.
Επιπλέον στην πλατφόρμα μας υπάρχει δυνατότητα διαφήμισης της εταιρείας σας και των προϊόντων η των υπηρεσιών που προσφέρετε. Σήμερα στην εποχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης όλοι οι έμποροι ξέρουν ότι η σωστή  διαφήμισή αυξάνει τις πωλήσεις σας άλλα και μπορεί να δημιουργήσει τις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Merkandi σας προσφέρει:
  • E -mail διαφήμιση (στέλνουμε την προσφορά σας στα μέλη της Merkandi )
  • ή για να κάνετε το  διαφημιστικό Βanner το οποίο μπορεί να εμφανίζετε σε μια απο της γλωσσικές εκδόσεις της πλατφόρμας μας, π.χ. στο merkandi.com, merkandi.de, merkandi.pl, merkandi.fr, merkandi.it, merkandi.gr, merkandi.ru. μια διεθνής διαφήμιση θα κάνει γνωστή την εταιρεία σας σε άλλες χώρες. Το κόστος της διαφήμισης σε μία από τις επιλεγμένες γλώσσες για την εβδομάδα αντιστοιχεί σε  : 150 ευρώ.
με εντολή ανανέωσης της διαφήμισης σε κάθε είδος διαφήμισης προβλέπουμε έκπτωση και έτσι διαφήμιση για διάστημα:
2 εβδομάδων     ( έκπτωση – 10 % )
3 εβδομάδων      ( έκπτωση – 20 % )
4 εβδομάδων     ( έκπτωση – 30 % )
για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η έκπτωση διαπραγματεύεται ατομικά. Καλοσορίζουμε όλους τους εμπόρους που θελουν να ανουν διαφήμιση στο διαδίκτυο.
banner_sample_EN

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.