«Retour-Ware» Φθηνά αποθέματα από επιστροφές



Τελευταία οι χονδρέμποροι – έχουν καταχώριση στην πλατφόρμα μας μερικές προσφορές με προϊόντα που προέρχονται από επιστροφές των πελατών. Προϊόντα αυτά ανήκουν στην κατηγορία «Retour-Ware» στην οποία θα βρείτε διάφορα εμπορεύματα σε πολύ διαφορετική κατάσταση, π.χ. στοκ ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικά, stock Multimedia, λευκές ηλεκτρικές συσκευές, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές (όπως μεγάλες συσκευές, για παράδειγμα, πλυντήρια, ψυγεία) και μικρές συσκευές, π.χ. μικρές συσκευές, όπως ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες, καθώς και τα ηλεκτρονικά και συσκευές πολυμέσων τηλεοράσεις. Όπως βλέπετε σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να αγοράσετε παλέτες με μεικτά ηλεκτρονικά συσκευές & HiFi διαφόρων ειδών.

amp-limit-0-1436775615-1436775615

 Οι περισσότερες συσκευές είναι από επιστροφές δηλαδή είναι τα εμπορεύματα τα οποία είναι από την επιστροφή των πελατών. Μερικά από αυτά έχουν επιστραφεί επειδή δεν αρέσανε τα άλλα επειδή είχαν μια βλάβη και δεν λειτουργούσαν. Προϊόντα σε αυτή την κατηγορία συχνά είναι καλής ποιότητας, ενδιάμεσα στα προϊόντα θα βρείτε επίσης τα προϊόντα καινούρια στις αρχικές τους συσκευασίες. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν ελεγχθεί και δεν περιέχουν καμία εγγύηση.
Σας προτείνουμε να δείτε μια προσφορά με προϊόντα «Retour-Ware» από έναν χονδρέμπορο από την Γερμανία, ο οποίος προσφέρει διάφορες ηλεκτρικές συσκευές όπως:  ηλεκτρικές σκούπες, καφετιέρες, τοστιέρες, μπλέντερ, ραδιόφωνα, DVD players, κλπ, σε παλέτες. Η ελάχιστη παραγγελία: 1 παλέτα, η τιμή από 395 EUR, διαθέσιμη προς ποσότητα: μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. http://bit.ly/1HBqFpd

 


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.