Όροι και Προϋποθέσεις αγοράς των στοκ εμπορευμάτων.


 

Όπως ξέρετε η Merkandi είναι μία πλατφόρμα συναλλαγών που σας προσφέρει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των χονδρεμπόρων που προσφέρουν τα προϊόντα που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας και πολλά άλλα εμπορεύματα στοκ από τις εκκαθαρίσεις εταιρειών και καταστημάτων, από δημοπρασίες και πλειστηριασμούς που γίνονται σε διάφορες χώρες της ΕΕ και όχι μόνο άλλα και των προϊόντων από πλεονασματική παραγωγή ή των μεταχειρισμένων προϊόντων π.χ. Υ/Η μετά από μίσθωση ή μεταχειρισμένων κινητών, μηχανημάτων κλπ.

grzejniki-purmo-nowe-10-11-21-22-33-1427230024

Πολλοί από τους επισκέπτες της πλατφόρμα μας, που ακόμα δεν γίνανε μέλη και δεν ξέρουν πως λειτουργεί μία πλατφόρμα Β2Β μας παίρνουν τηλέφωνο και ρωτούν για Όρους και Προϋποθέσεις της αγοράς των εμπορευμάτων που είδαν στην ιστοσελίδα μας. Ρωτούν για την μεταφορά των εμπορευμάτων και για το πως πρέπει να πληρώσουν για τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν.

Όρους και Προϋποθέσεις της αγοράς κανονίζετε κάθε φορά με τον πωλητή. Όσο άφορα την μεταφορά υπάρχουν τρείς τρόποι, μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα προσωπικά, μπορεί να σας τα στείλει ο χονδρέμπορος ή να κανονίσετε την μεταφορά μόνοι σας με μια μεταφορική εταιρεία. Όσο άφορα την πληρωμή επίσης την κανονίζετε με τον πωλητή και εάν θα παραλάβετε τα Stock&Outlet εμπορεύματα προσωπικά πολύ πιθανόν είναι ότι θα μπορείτε να πληρώσετε μετρητά, εάν θα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μίας μεταφορικής εταιρείας προφανώς θα πρέπει πρώτα να πληρώσετε για τα εμπορεύματα κάνοντάς π.χ. μία κατάθεση – έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή, ή κάνοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πληρωμή με υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών όπως PayPal. Επίσης σας συμβουλεύουμε προσοχή στις συναλλαγές με western union, την money gram ή με άλλες τράπεζες που δουλεύουν με ανάλογο τρόπο.