Χονδρικό εμπόριο στην Ρωσία – νέες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας!



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πλατφόρμα μας εδώ και μερικές μέρες δραστηριοποιείται επίσης στην αγορά χονδρικής πώλησης στην Ρωσία, οπότε στην βάση δεδομένων της πλατφόρμας Merkandi θα εμφανιστούν καινούριες εταιρείες χονδρικής από την Ρωσία. 

Αυτό θα σας βοηθήσει πιο εύκολα να αποκτήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας ρωσικών εταιρειών και επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα στοκ εμπορεύματα. 

Για παράδειγμα ως μέλος της πλατφόρμας Merkandi θα έχετε πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας ρωσικών κατασκευαστών και ρωσικών παραγωγών αγαθών που θέλουν να βρουν αγοραστές για εμπορεύματα από την πλεονασματική παράγωγη, προϊόντα από ακυρούμενες παραγγελίες, από επιστροφές ή προϊόντα με μικρά ελαττώματα που πλέον δεν μπορούν να πουλήσουν ως προϊόντα πρώτης κατηγορίας και παραμένουν στις αποθήκες.

amp-limit-0-1434543197-1434543197  προσφορά από μία ρωσική εταιρεία http://bit.ly/1BiEMDI

Οπότε εάν ενδιαφερόσαστε για αγορά φτηνών προϊόντων από την Ρωσία τώρα πιο εύκολα θα βρείτε ρωσικές εταιρείες διανομής των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε και μάλιστα σε πολύ ελκυστικές τιμές και πλούσια ποικιλία, και οι πωλητές θα κερδίζουν μια καινούρια μεγάλη αγορά, δηλαδή τους έμπορους λιανικής στην Ρωσία.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.