Φθηνά μεταχειρισμένα λαπτοπ – stock Laptop, Netbooks, Tablets, κλπ.


Τα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές deskops & laptops, tablet γίνανε σήμερα απαραίτητα τόσο για την δουλειά όσο και για διάβασμα και για να περάσετε ευχάριστα το ελεύθερο χρόνο σας, π.χ. βλέποντας μια ταινία στην απευθείας σύνδεση ή κάνοντας κράτηση για εισιτήρια. Οι έμποροι ξέρουν ότι τα προϊόντα αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση οπότε όλο και περισσότερο ασχολούνται με το εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στην αγορά δίπλα στα καινούρια προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα καταστήματα υπάρχουν καταστήματα που προσφέρουν επίσης τα μεταχειρισμένα προϊόντα (τα προϊόντα μετά από leasing), Refurbished, προϊόντα β διαλογής, εκθεσιακά προϊόντα, προϊόντα που μείνανε για ένα μεγάλο διάστημα στις αποθήκες και δεν έχουν πλέον την άξια τους και πουλιούνται σε μειωμένη τιμή.

amp-limit-0-1435128774-1435128774

Refurbished δηλαδή επισκευασμένα προϊόντα τα οποία για κάποιο λόγο επέστρεψαν στον κατασκευαστή ή στον εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης, όπου επισκευάστηκαν. Αυτό μπορεί να είναι ένας φορητός υπολογιστής ο οποίος απλά δεν άρεσε στον αγοραστή, και τον έστειλε πίσω στο κατάστημα. Τα προϊόντα αυτά μπορουν να έχουν μικρές γρατσουνιές, μια χαλασμένη συσκευασία ή ελαφρά σημάδια χρήσης.

Τα παρακάτω λινκ θα σας οδηγήσει στις πιο πρόσφατες προσφορές με τα στοκ προϊόντα από την ομάδα των Β Ware – στον τομέα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ( στοκ deskop, φθηνά μεταχειρισμένα λαπτοπ – stock Laptop, Notebooks, Tablets stok).


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.