Τα πιο φθηνά προϊόντα στην αγορά.


 

Η χονδρική πώληση και το διεθνές εμπόριο καλλυντικών, ενδυμάτων, υποδημάτων μπορεί να φέρνει αρκετά κέρδη. Όπως ξέρετε διάφορα εμπορεύματα έχουν διαφορετική τιμή στις διάφορες χώρες. Βέβαια τα πιο φθηνά προϊόντα θα βρούμε στην Κίνα, Ινδία ή Μπακλαντές άλλα και στην Ευρώπη οι τιμές των προϊόντων μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές.

szmpony-dezdodoranty-farby-do-wlosow-plyny-do-kapieli-i-duzo-wiecej-1422735657Τα πιο φθηνά προϊόντα θα τα βρείτε παντα στην χώρα που παράγονται και έτσι προϊόντα ιταλικής παραγωγής θα είναι πιο φθηνά στην Ιταλία παρά στην Ελλάδα ή στην Πολωνία. Τώρα αν τα προϊόντα θα είναι σε τιμές στοκ, π.χ. εμπορεύματα από πλεονασματική παραγωγή, εκκαθάριση αποθεμάτων, κατασχέσεις μιας εταιρείας, τότε τα προϊόντα θα τα βρείτε και σε χονδρική ποσότητα και σε μια πολύ καλύτερη τιμή από αυτήν που ισχύει στην αγορά.

Σήμερα σας προτείνουμε να δείτε τις προσφορές στοκ με διάφορα είδη υγιεινής, όπως αφρόλουτρο, ξυραφάκια, χαρτί τουαλέτας, οδοντόκρεμα κλπ. πωλούνται συχνά τα επώνυμα προϊόντα της Schwarzkopf, Gillette -συνήθως είναι τα προϊόντα που προέρχονται από το υπόλοιπο αποθεμάτων, πτώχευση, εκκαθάριση και στοκ, και είναι σε μεγάλες ποσότητες.