Συχνές ερωτήσεις σχετικά με προσφορές με στοκ εμπορεύματα.


 

Η Merkandi σας προσφέρει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των χονδρεμπόρων που προσφέρουν τα στοκ εμπορεύματα στην πλατφόρμα.

Για να αγοράσετε τις στοκ παρτίδες που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε πρώτα μέλος της πλατφόρμας και στην συνέχεια εφόσον θα έχετε τα email και τα τηλέφωνα των εταιρειών να επικοινωνήστε με τον έμπορο και να κάνετε μια παραγγελία του προϊόντος που θέλετε να αγοράσετε.

Merkandi Google+ GR

Η συνδρομή για να γίνετε μέλος της πλατφόρμας αντιστοιχεί σε 84 ή 119 ευρώ ( εξαρτάται από το λογαριασμό που θα διαλέξετε) και διαρκεί για ένα χρόνο από την ημέρα που έχετε κάνει την πληρωμή. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχουν επιπλέον δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και ο λογαριασμός σας σταματάει να λειτουργεί αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία κίνηση. Άπλά από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος για ένα χρόνο βλέπετε στην οθόνη σας διευθύνσεις των χονδρεμπόρων που προσφέρουν τα στοκ εμπορεύματα, προϊόντα από εκκαθάριση εταιρειών, προϊόντα από κατασχέσεις, υπερπαραγωγή, με μια λέξη προϊόντων που είναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αγοράσετε φθηνά και να μεταπωλησετε πιο ακριβά για να αποκτήσετε κέρδος. Επιπλέον για την συνδρομή στο VIP λογαριασμό προσφέρει στους επιχειρηματίες την δυνατότητα να καταχωρούν τις προσφορές τους και να βρίσκουν γρήγορα πελάτες όχι μόνο στην χώρα τους άλλα σε άλλες χώρες της ΕΕ και παγκόσμια.