Πως γίνεται η παραγγελία και πως παραδίδονται τα εμπορεύματα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα Merkandi


 

Είστε ήδη μέλος της πλατφόρμας B2B Merkandi ή ίσως σκοπεύετε να κάνετε εγγραφή άλλα έχετε ακόμα μερικές ερωτήσεις, όπως π.χ. πως γίνεται η παραγγελία και πως παραδίδονται τα εμπορεύματα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα Merkandi μεταξύ των χρηστών και των επισκεπτών της Μerkandi είναι όχι μόνο οι μεγάλοι έμποροι και μεγάλες εμπορικές εταιρείες – που είτε έχουν εμπειρία στις μεταφορές είτε έχουν το δικό τους τμήμα μεταφορών με τα φορτηγά, αλλά και έμποροι λιανικής πώλησης, online εμπόριο λιανικής πώλησης, κάτοχοι ηλεκτρονικών καταστημάτων οι έμποροι που προσφέρουν τα εμπορεύματα στις λαϊκές αγορές και στα παζάρια που δεν ξέρουν για τρόπους μεταφοράς των αγαθών, για παράδειγμα μεγάλων ποσοτήτων υποδημάτων από άλλες χώρες.

mix-lkw-509980-1427372556 (1)

Οι αγοραστές θα ήθελαν να γνωρίζουν αν ο χονδρέμπορος που προσφέρει τα εμπορεύματα στην Merkandi μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση του αγοραστή.
Σύντομα, οι πληροφορίες αυτές – δηλαδή πληροφορίες με ποιο τρόπο τα αγαθά παραδίδονται θα είναι διαθέσιμες στα ’’Στοιχεία εταιρείας’’ του κάθε χονδρεμπόρου.
Για πολλούς πελάτες – αγοραστές των στοκ εμπορευμάτων οι ληροφορίες αυτές είναι τόσο σημαντικές όπως η τιμή, διαθέσιμη ποσότητα και η απαραίτητη ελάχιστη παραγγελία και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην απόφαση αγοράς ειδικά όταν δεν μπορείτε να τα παραλάβετε από τα καταστήματα χονδρικής μόνοι σας.

Πολλοί χονδρέμποροι στέλνουν τα εμπορεύματα, π.χ. τα στοκ ενδύματα, outlet υποδήματα, καλλυντικά μέσω διαφόρων μεταφορικών εταιριών ή με τις υπηρεσίες του ταχυδρομείου. Οι χονδρέμποροι που προσφέρουν τα προϊόντα β διαλογής στις παλέτες, προϊόντα μεταχειρισμένα ή τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα πουλούν αυτά συνήθως στους αγοραστές που έχουν το δικό τους μέσο μεταφοράς.