Προσφορές stock σε καινούργιους και επισκευασμένους υπολογιστές


Σήμερα σας προτείνουμε να δείτε τις προσφορές σε καινούργιους και επισκευασμένους υπολογιστές και περιφερειακά από την κατηγορία Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε υπολογιστές, laptop, ταμπλέτες, εκτυπωτές, οθόνες για φορητούς υπολογιστές, καθώς και εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, π.χ. προσφορά Σκληροί Δίσκοι SATA, κάρτες μνήμης, κάρτες γραφικών, κ.λπ.). Σε μια άλλη προσφορά μπορείτε να βρείτε ευρεία γκάμα των οθονών για φορητούς υπολογιστές – διαφορετικά μοντέλα, μεγέθη, μάρκες.

dyski-twarde-sata-2-5-3-5-rozne-modele-160-250-320-500-2tb-hdd-1425480521

Οι τιμές ξεκινούν από 16 € ανάλογα με το είδος, την ποιότητα και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε.

Τα Α – Ware είναι τα καινούρια προϊόντα και τα B Ware είναι τα  προϊόντα refurbished (επισκευασμένα). Τα εμπορεύματα που βλέπετε στην πλατφόρμα μας προέρχονται από χονδρέμπορους από όλη την ΕΕ που ασχολούνται με αγορά και πώληση μόνο μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων. Αυτοί διαθέτουν π.χ. προϊόντα πληροφορικής από τα αποθέματα, την εκκαθάριση των εταιρειών, την πτώχευση, επιστροφή από καταστήματα, κλπ. Τα προϊόντα refurbished – μεταχειρισμένα, άλλα ελεγμένα και αποτελεσματικά, είναι πάντα πολύ πιο φθηνά επειδή είναι χωρίς ή με μικρότερη εγγύηση.

Τα Α – Ware (καινούρια προϊόντα) που βλέπετε στην πλατφόρμα μας παρέχουν μια πλήρη εγγύηση. Είναι πάντα σε άριστη κατάσταση, στις αρχικές τους συσκευασίες, παρόλο αυτά οι τιμές τους θα είναι πιο χαμηλές. Τα προϊόντα είναι φθήνια επειδή προέρχονται από πλεονασματική παραγωγή και πουλιούνται μόνο σε μεγάλες ποσότητες, οι οποίες ορίζονται, π.χ. η ελάχιστη είναι 100τμχ.