Προσφορές με στοκ εμπορεύματα.


 

Οι προσφορές με στοκ εμπορεύματα που βλέπετε στην πλατφόρμα Merkadni προέρχονται από διαφόρους χονδρέμπορους από όλη την Ευρώπη. Συνήθως είναι στοκ παρτίδες με εμπορεύματα που προέρχονται από πλεονασματική παραγωγή π.χ. εμπορεύματα stock κατευθείαν από έναν παραγωγό τροφίμων, π.χ. γλυκά γνωστών μάρκων, κονσέρβες, φρούτα και λαχανικά
σε βάζα, ο οποίος δεν έχει αρκετά μεγάλες αποθήκες για να χωρέσει όλα τα στοκ εμπορεύματα ή όταν τα προϊόντα έχουν μικρή ημερομηνία κατανάλωσης και τα προϊόντα πρέπει όσο πιο γρήγορα να βρεθούν στον τελικό καταναλωτή.

amp-limit-0-1428411587-1428411587
Το χαρακτηριστικό για τις στοκ προσφορές είναι επίσης ότι οι προσφορές αυτές σπάνια είναι τακτικές, εμφανίζονται που και που και διαρκούν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι εάν είδατε προσφορά που σας ενδιαφέρει και σκοπεύετε να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα στοκ πρέπει να αντιδράτε γρήγορα για μην σας προλάβει κάποιος άλλος. Σας συμβουλεύουμε επίσης να κάνετε έγγραφή στα Newsletter της πλατφόρμας Merkandi και διαφόρων χονδρεμπόρων μας για να λάβετε στο email σας τις πιο πρόσφατες προσφορές με στοκ εμπορεύματα για να μην χάσετε την ευκαιρία και να αγοράσετε πρώτοι τα προϊόντα που θέλετε στην καλύτερή τιμή της αγοράς.