Ο στόχος της πλατφόρμας B2B Merkandi είναι..


Ο στόχος μας είναι να  σας βοηθήσουμε να κάνετε αμοιβαία επωφελείς διεθνής εμπορικές σχέσεις, να σας διευκολύνουμε να πουλήσετε τα στοκ εμπορεύματα από υπερπαραγωγή, από το τέλος της γραμμής παραγωγής, προϊόντα που σας μείνανε μετά από εποχιακές εκπτώσεις, που έχετε στις αποθήκες σας. Και στους κατόχους καταστημάτων λιανικής πώλησης, πωλήσεις στις λαϊκές αγορές και στους ιδιώτες θέλουμε να προσφέρουμε όσο πιο πολλές πηγές με όσο πιο φθηνά στοκ εμπορεύματα, με προϊόντα μεταχειρισμένα, π.χ. με εξοπλισμό καταστημάτων και γραφείων, μεταχειρισμένα προϊόντα, π.χ. με κινητά τηλέφωνα, εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα, εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, etc.

Ως πλατφόρμα Β2Β διαφημίζουμε διεθνώς τα προϊόντα σας. Αναζητούμε διαρκώς καινούργιους χρήστες για να μπορείτε όσο πιο γρήγορα να πουλήσετε τα προϊόντα σας. Αν θα αποφασίσετε να γίνετε μέλη, μετά από την πληρωμή της συνδρομής ( 84 ή 119 ευρώ μια φόρα για ένα χρόνο) θα μπορείτε επί ένα χρόνο να καταχωρήσετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων που έχετε σε διαφορετικές κατηγορίες. Οπότε εάν έχετε στοκ καλλυντικά, χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης, μεταχειρισμένα τηλέφωνα, outlet ενδύματα, outlet υποδήματα, στοκ έπιπλα, κατηγορία με φθηνά παιδικά είδη από πλεονασματική παραγωγή, ή φθηνά είδη για το σπίτι και κήπο σε χονδρική. Εάν είστε π.χ. παραγωγός τροφίμων και ποτών και έχετε αποθέματα εδώ μπορείτε να καταχωρήσετε τις προσφορές με τα αποθέματα σε τρόφιμα,  αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά.
Εάν δυσκολεύεστε να πουλήσετε τα εμπορεύματα που διατίθεται πρέπει να επισκεφθείτε την πλατφόρμα μας, είμαστε στο Διαδίκτυο για να ενώσουμε αυτούς που θέλουν να πουλήσουν με αυτούς που θέλουν να αγοράσουν τα στοκ εμπορεύματα.