Η διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi σε 7 γλωσσικές εκδόσεις.


Η διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi εμφανίζεται σε 7 γλωσσικές εκδόσεις. Στην αρχή υπήρχε σε τρείς γλώσσες: στα πολωνικά, γερμανικά και στα αγγλικά. Με το χρόνο έγινε και στα γαλλικά, ισπανικά , πριν ένα χρόνο άρχισε να λειτουργεί η ελληνική και τώρα τελευταία Ιταλική έκδοση.

Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να αποκτήσουμε όσο πιο μεγάλη πελατεία – τους χονδρέμπορους από διάφορες χώρες της Ευρώπης που προσφέρουν τα εμπορεύματα στοκ και όσο πιο πολλούς αγοραστές για να μπορέσετε γρήγορα να πουλήσετε τα προϊόντα που σας περισσεύουν. Θέλουμε επίσης οι χρήστες μας να βλέπουν την πλατφόρμα Merkandi στην μητρική τους γλώσσα για να καταλάβουν καλύτερα πως λειτουργεί και να μην έχουν κάποιες αμφιβολίες και αν τις έχουν να μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρετήσης Πελατών στην μητρική τους γλώσσα. Ψάχνοντας τα εμπορεύματα από την πλεονασματική παραγωγή, εκκαθάριση εταιρειών άλλα και επίσης καταχωρώντας τις προσφορές πρέπει να προσέξετε τα εξής:
1. Την προσφορά που θέλετε να καταχωρήσετε πρέπει να σημειώσετε τα πεδία με τις γλώσσες στις οποίες θέλετε να εμφανισθούν οι προσφορές και να τις μεταφράσετε.

2. Σε κάθε μια γλωσσική έκδοση μπορείτε να δείτε διαφορετικές προσφορές. Αυτό σημαίνει τότε όταν, π.χ. ένας χονδρέμπορος από την Ιταλία δεν θα μεταφράσει την προσφορά του στις άλλες γλώσσες και η προσφορά αυτη θα βρείτε μόνο και αποκλειστικά στην ιταλική έκδοση της Merkandi και δεν θα την βλέπετε στην ελληνική ή πολωνική έκδοση.

Υπενθυμίζω ότι με τον κωδικό που λάβατε κατα την έγγραφη που κάνατε στα ελληνικά μπορείτε να κάνετε σύνδεση σε όλες τις γλωσσικές εκδόσεις της πλατφόρμας μας και να βλέπετε τα στοιχεία όλων των χονδρεμπόρων.