Η διεθνής Β2Β πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi


Merkandi Google+ GR

Η διεθνής Β2Β πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi υπάρχει στο διαδικτυακό τόπο πάνω από πέντε χρόνια. Ο στόχος της είναι να βοηθήσει στο να κάνετε κερδοφόρες επιχειρηματικές επαφές.

Σε αυτό το διάστημα η εταιρεία μας έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση δεδομένων με χονδρέμπορους που προσφέρουν τα στοκ εμπορεύματα από όλη την Ευρώπη, ειδικά σε χώρες όπως Πολωνία, Γερμανία (πρώτες χώρες στις οποίες άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα μας ) και σε άλλες χώρες της ΕU και όχι μόνο, για παράδειγμα έχουμε εταιρείες που προσφέρουν τα στοκ εμπορεύματα και από την ΗΠΑ, Ρωσία, Τουρκία, κ.λ.π. Στην Ελλάδα είμαστε εδώ και ένα χρόνο. Το ενδιαφέρον για την πλατφόρμα μας συνεχώς αυξάνεται και κάνουμε ότι μπορούμε για να μάθουν για εμάς όλο και περισσότεροι έμποροι για να μπορέσουν όπως και οι άλλες χώρες να συμμετέχουν στο διεθνές εμπόριο στοκ εμπορευμάτων, προϊόντων από υπερπαραγωγή, εκκαθάριση εταιρειών και καταστημάτων, κλπ. και να μπορούν να αγοράζουν τα φθηνά προϊόντα άλλα και να τα πουλούν.

Γιαυτό εάν έχετε κάποιο κατάστημα χονδρικής και έχετε στοκ εμπορεύματα, τα οποία θέλετε να πουλήσετε και δεν μπορείτε να βρείτε αγοραστές για το συγκεκριμένο προϊόν σε τόσο μεγάλη ποσότητα που διατιθεται σας προτείνουμε να κάνετε μια έγγραφή στην πλατφόρμα μας και να μας αποστείλετε τα έγραφα της εταιρείας σας. Μετά θα μπορείτε για ένα χρόνο να καταχωρήσετε απεριόριστο αριθμό των δικών σας προσφορών για να βρείτε πελάτες και εκτός Ελλάδας.