Επαλήθευση χονδρεμπόρων και το σύστημα των σχολίων.



Κάθε ένα κατάστημα χονδρικής πριν από την προσθήκη του στην βάση δεδομένων πωλητών της πλατφόρμας Merkandi υπόκειται σε έλεγχο της αξιοπιστίας της εταιρείας από το προσωπικό μας. Ως εκ τούτου, όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας Β2Β Merkandi μπορούν να είναι σίγουροι ότι έχουν να κάνουν μόνο με νόμιμες υπάρχουσες εταιρείες που πραγματικά ασχολούνται με την πώληση των αποθεμάτων, προϊόντων stock & outlet από εκκαθάριση και επιστροφές. Για την ασφάλεια σας ελέγχουμε κάθε εταιρεία που θέλει να δημοσιεύσει τις προσφορές τις στην ιστοσελίδα Merkandi.

Merkandi Google+ GR

 

 

Το σύστημα των σχολίων λειτουργεί με βάση τη γνώμη των αγοραστών. Αυτό μπορεί να είναι αρνητικό σχόλιο, ουδέτερο ή θετικό. Με τη λύση αυτή, όποιος σκοπεύει να εισέλθει σε μια συναλλαγή αγοράς – πώλησης, έχει τη δυνατότητα να διαβάσει αν οι προηγούμενοι αγοραστές μείνανε ευχαριστημένοι.

Με τις διαδικασίες ελέγχου και αξιολόγησης, κάθε αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την αξιοπιστία του πωλητή, πριν αποφασίσει να αγοράσει από αυτόν τα εμπορεύματα.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.