Γιατί σας συμφέρει να γίνετε μέλος της διεθνείς πλατφόρμας Β2Β Merkandi ;


 

 

Γιατί σας συμφέρει να γίνετε μέλος της διεθνείς πλατφόρμας Β2Β Merkandi ; Πρώτον και σημαντικότερον σας προσφέρουμε πρόσβαση σε στοιχεία επικοινωνίας των χονδρεμπόρων που κάνουν εισαγωγή και εξαγωγή των στοκ εμπορευμάτων, προϊόντα από κατασχέσεις, εκκαθάριση εταιριών, πλεονασματική παραγωγή και επιστροφές καταστημάτων από όλη την Ευρώπη. Σε μας θα αποκτήσετε τις διευθύνσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και e-mail των εμπόρων οι οποίοι πουλάνε εμπορεύματα όπως: ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα, παιδικά και σχολικά είδη, παιχνίδια, είδη γραφείου, άλλα και έπιπλα, διαφορές συσκευές, outlet ηλεκτρονικά, τρόφιμα, stock ποτά, outlet προϊόντα οικιακής χρήσης, στοκ αρώματα και καλλυντικά και πολλά άλλα δημοφιλέστερα επώνυμα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές stock. Στην πλατφόρμα μας σας προσφέρουμε πρόσβαση σε προϊόντα, τα όποια ήτανε μέχρι τώρα αποκλειστικά για τους λίγους, τώρα χωρίς μεσάζοντες.

Δεύτερον η πλατφόρμα μας υπάρχει εδώ και 5 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε μια από τις πολλές εταιρείες στο διαδίκτυο, που μόλις ανοίξανε την ιστοσελίδα τους. Έχουμε εμπειρία, μιλάμε διαφορετικές γλώσσες και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε πολύ φθηνά τα προϊόντα που ψάχνετε ή αν είστε πωλητής και διαθέτετε στοκ εμπόρευμα, προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να το πουλήσετε όσο πιο γρήγορα γίνετε.

Τρίτον, μια πλατφόρμα Β2Β είναι σαν ένας κλειστός κύκλος, στον οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για μια εταιρεία, να μην αγοράζετε μεγάλες ποσότητες σε μεγάλη άξια από ένα ανώνυμο e-shop χονδρικής από το ίντερνετ. Για να σας προστατεύουμε υπάρχει ένα σύστημα με σχόλια δίπλα στην εταιρεία που πουλάει βλέπετε τι έχουν γράψει για την συνεργασία με τον έμπορο άλλοι αγοραστές/χρήστες της πλατφόρμας.