”Αξεσουάρ κουζίνας, μπάνιου”& ”Αξεσουάρ κήπου”


Τελευταία στην πλατφόρμα μας Merkandi δημιουργήθηκαν τρεις καινούριες υποκατηγορίες στην κατηγορία ”Σπίτι και κήπος”. Μια από αυτές, την κατηγορία ”Εποχιακά είδη, διακόσμηση” έχω περιγράψει στο προηγούμενο κείμενο. Σήμερα θα ήθελα να περιγράψω δυο επόμενες: υποκατηγορίες με ”Αξεσουάρ κουζίνας, μπάνιου” και την υποκατηγορία με τίτλο: ”Αξεσουάρ κήπου”. Στην πρώτη υποκατηγορία οι επισκέπτες και οι χρήστες της πλατφόρμας μας θα βρούνε προσφορές σε διάφορα είδη stock  για την κουζίνα, π.χ. ποτήρια, μαγειρικά σκεύη, μαχαιροπίρουνα, σερβίτσια, (είδη σερβιρίσματος), Εργαλεία κουζίνας, ζαχαροπλαστικής, κλπ. Εδώ θα βρείτε επίσης stock προσφορές με είδη για το μπάνιο, π.χ. σετ αξεσουάρ για το μπάνιο – κούπες για βούρτσες, σαπουνοθήκες, δοχεία υγρού σαπουνιού, πατάκια μπάνιου, κουρτίνες μπάνιου, κλπ.
Η δεύτερη υποκατηγορία – ”Αξεσουάρ κήπου”περιλαμβάνει προσφορές για διάφορα είδη για τον κήπο – Αυτές οι προσφορές περιλαμβάνουν ψησταριές, φωτιστικά κήπου (συμπεριλαμβάνουν τις ηλιακές λάμπες), φράχτες, γλάστρες, διακοσμητικά κήπου, εργαλεία κήπου, όπως πριόνια, ψαλίδια, δρεπάνια, φτυάρια, άλλα και κιόσκι κήπου, πέργκολες, παιδικές χαρές, αντλίες, ποτιστήρι, κ.λπ. ..
Όλα τα εμπορεύματα σε αυτές τις υποκατηγορίες όπως και όλα τα άλλα προϊόντα στις προσφορές στην ιστοσελίδα μας προέρχονται από την πλεονασματική παραγωγή, εκκαθάριση εταιρειών και καταστημάτων, από επιστροφές μερικές φορές μπορούν να είναι εκθεσιακά προϊόντα ή προϊόντα β διαλογής με μικρά ελαττώματα που έγιναν στην παραγωγή ή κατά την μεταφορά.