Τι να κάνετε με τα στοκ εμπορεύματα που παραμένουν στις αποθήκες σας ;


Πολλές κατασκευαστικές εταιρείες και παραγωγοί έχουν στις αποθήκες τους εμπορεύματα στοκ από την πλεονασματική παραγωγή. Τα προϊόντα αυτά όπως και τα προϊόντα από παραγγελίες που έχουν ακυρωθεί ή τα προϊόντα με μικρά ελαττώματα που γίνανε στην παραγωγή ή κατά την μεταφορά μένουν στις αποθήκες και καλό θα ήτανε να βρουν τους αγοραστές τους έστω σε τιμή κόστους παραγωγής αλλιώς προϊόντα αυτά θα δημιουργούν επιπλέον έξοδα και απώλειες.
Οι προσφορές με τα αποθέματα που καταχωρούν οι χονδρέμποροι – χρήστες της πλατφόρμας Μerkandi είναι π.χ. παρτίδες με τα γυναίκεια, ανδρικά και παιδικά στοκ ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ. Εδώ μπορείτε να δείτε μια προσφορά stock&outlet από έναν έμπορο από την Γερμανία ο οποίος έχει προς πώληση ένδυση για παιδιά από πλεόνασμα αποθεμάτων (προς πώληση είναι 180.000 τεμ. με διαφορά ρούχα για τα παιδιά).
amp-limit-0-1431588822-1431588822 (1) amp-limit-0-1431588834-1431588834 (1)
Οπότε εάν και εσείς έχετε στις αποθήκες σας στοκ εμπορεύματα και δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα έναν αγοραστή σας προτείνουμε να κάνετε έγγραφή στην πλατφόρμα Β2Β Merkandi και να καταχωρείτε τις στοκ προσφορές με εμπορεύματα που θέλετε να πουλήσετε για να τα δουν οι χρήστες της ιστοσελίδας μας – έμποροι από Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Πολωνία, Ισπανία, Ιταλία, κ.ά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.